fbpx
Image Alt
  /  News   /  Обучения МОН

Обучения МОН

След 10 годишен опит в предаването на знания по забавна математика, най-малко 2500 обучени деца, участия в събития и фестивали на науката, множество публични лекции, презентации, работилници, партньорства в чужбина, е време да продължим да растем. С радост обявяваме, че 4 наши програми са вече в информационния регистър на одобрените програми за допълнителна квалификация на педагогическите специалисти на МОН. 

Наясно сме, че пазарът на обученията е голям, а учителите са преуморени и претрупани от задачи, а често и немотивирани.  Ние вярваме, че имаме какво да дадем на учителите, да ги вдъхновим и да събудим твореца – забавен математик във всеки един от тях. 

“От срещата ми с начални учители виждам нуждата да предам знанията си по вдъхновяващ начин за това как математиката на самите тях да им стане интересна. Не можем да очакваме началните учители да са с математическо образование, но можем да ги подкрепим като им покажем колко вдъхновяваща може да бъде тя и предадем работещи инструменти, подходи, идеи. Когато те самите се убедят в това, децата ще го усетят и ще напреднат в собственото си развитие. Вдъхновени учители означава вдъхновени деца! ” – коментира Светлана Горанова, основател на Забавна математика ЕООД, организацията, която е измежду одобрените в информационния регистър на акредитирани обучения за повишаване квалификацията на педагогическите специалисти. 

Post a Comment