fbpx
Image Alt
  /  Лиценз

Лиценз

„Забавна математика” е регистрирана марка в рамките на България от 2018. Забавна математика ЕООД е разработила уникална авторска методика за деца от 4 до 8 годишна възраст за развитие на логическо мислене, творчески подход към математиката и увереност в собствените си сили. Над 3200 деца в София са преминали обучение по системата от 2011 г. до днес, а от 2017 година по методиката се преподава на руски и румънски език в образователен център в Кишинев, Молдова.

Забавна математика предоставя на Вашата градина или училище лиценз за ползване методиката Забавна математика за групи:

 • 4 годишни (група Любознайко)
 • 5 годишни (група Математичко)
 • Предучилищна група (група Архимед)
 • Първи клас (група Фибоначи)
 • Втори клас (група Питагор)

Методиката включва 28 занимания разпределени по 7 занимания във всеки модул Забавна Аритметика, Забавна геометрия, Логика, Математика в природата и изкуството.

Правото за ползване на методиката се отдава на детската градина/училището единствено за ползване от ученици на заведението. За външни деца условията за лицензиране са различни.

Отделно Забавна Математика предоставя списък с материали за закупуване (около 80 артикула), които остават за училището с предложение за възможни доставчици.

Забавна математика обучава в рамките на два дена преподаватели, посочени от детската градина/училището в базата на Забавна математика или на базата на заведението. Обучението на преподавател е 180 с ДДС.

След подписване на договора ще получите:

 1. Право за ползване на регистрирана търговска марка „Забавна математика” в срок от 1 година с възможност да удължаване на абонамента.
 2. Методически разработки и работни листи – 28 занимания за всяка възрастова група за срок от една година.
 3. Първоначално обучение на преподавателя.
 4. Консултиране по стартирането на новата дейност, подкрепа във всеки етап от осъществяване на дейността.

Първият лиценз за ползване методиката “Забавна математика” е предоставен през 2019 на основно училище „Роналд Лаудер“, към Организация на евреите в България „Шалом“.

Свържете се с нас за повече информация

  Пишете ни: