fbpx
Image Alt
  /  Целогодишен присъствен курс

РЕДОВНИ КУРСОВЕ

Учебна година 2023-2024 г.
На 17.02 започват нови групи в Локация МИНТИ.

Какво е Забавна Математика? Запознай се с методиката.

Подробно описание на курса: Курсовете по забавна математика се водят по авторска методика, доказала се през всичките 13 годините на обучение. Целта ни е да покажем на децата математиката по практичен, забавен и ангажиращ начин. Така те да разбират, че тя не е само на калкулатора на телефона, а навсякъде около нас и ние я ползваме всеки ден! Училищната програма набляга изключително много на аритметика и пренебрегва Логика, Геометрия и това, че математиката описва природата и околния свят. Не всеки е гениален математик, но всеки може да обича математиката ако му бъде показана със сърце и ръце.

Всеки срок е разделен на четири модула – Забавна Аритметика, Забавна геометрия, Логика, Математика в природата и изкуството.

В часовете използваме ефективни материали, игри и най-наличния инструмент – нашето тяло, с които децата да могат да се докоснат до магията на математиката.

Групите са ограничени до 12 деца включително, за които се грижат двама преподаватели. Часовете са веднъж седмично, като отработване е допустимо с друга група, която в момента се намира на същия урок.

ГРАФИК И ЗАПИСВАНЕ

Нови групи в Споделена работилница “Минти”  ул. „Софроний Врачански“ 62 от 17.02.2024 със следния график:

09:00 – 09:50 – 4-5 годишни деца (Математичко)

10:10 – 11: 00 – 6 годишни деца (Архимед)

11:20 – 12:20 – 7 годишни деца (Фибоначи)

За записване: 0886 235 813

Курсове в центрове на организации – партньори:

АБВ Академия – АБВ Академия използва материалите на Забавна математика – ГРАФИК и ФОРМИ ЗА ЗАПИСВАНЕ – ТУК ( линк)