fbpx
Image Alt
  /  Целогодишен присъствен курс

РЕДОВНИ КУРСОВЕ

Учебна година 2023-2024 г.
Можете да се включите по всяко време между 1 октомври 2023 и 31 май 2024.

Какво е Забавна Математика? Запознай се с методиката.

Участието ни в Европейска нощ на учените

Кратко описание на курса:

  1. 30 практични занятия за една учебна година
  2. Занятие веднъж седмично
  3. Всички материалите са включени в цената
  4. Цел – да покажем на децата, че математиката не е само калкулатора на телефона, не е единствено аритметика, а наука която описва света окола нас и може да бъде много забавна и интересна.
  5. Кои са нашите преподаватели – млади хора завършили училища с математически профил.Те общуват с лекота с децата и могат да ги заразят с тяхната любов към математиката.

Подробно описание на курса: Курсовете по забавна математика се водят по авторска методика, доказала се през дванайсете годините на обучение. Целта ни е да покажем на децата математиката по практичен, забавен и ангажиращ начин. Така те да разбират, че тя не е само на калкулатора на телефона, а навсякъде около нас и ние я ползваме всеки ден! Училищната програма набляга изключително много на аритметика и пренебрегва Логика, Геометрия и това, че математиката описва природата и околния свят. Не всеки е гениален математик, но всеки може да обича математиката ако му бъде показана със сърце и ръце.

Всеки срок е разделен на четири модула – Забавна Аритметика, Забавна геометрия, Логика, Математика в природата и изкуството.

В часовете използваме ефективни материали, игри и най-наличния инструмент – нашето тяло, с които децата да могат да се докоснат до магията на математиката.

Групите са ограничени до 12 деца включително, за които се грижат двама преподаватели. Часовете са веднъж седмично, като отработване е допустимо с друга група, която в момента се намира на същия урок.

НОВО – Роботика за 4-6год с АБВ Академия.

Математиката, Роботиката, логиката и играта вървят ръка за ръка в нашите занимания. В курса по роботика за 4-6 години, децата развиват аналитичното, абстрактното и логично мислене от ранна възраст. Роботика за деца на възраст 4 – 6 години е първо стъпало към програмиране и роботика за ученици и бъдещи инженери. Или просто технически компетентни младежи и девойки.

Групите са ограничени до 6 деца включително, за които се грижат сертифицирани преподаватели от АБВ Академия. Часовете са веднъж седмично, като графикът е направен така, че можете да съчетаете Забавна Математика и Роботика. За повече информация и записване посетете https://abvacademy.com/robotika_deca/ или позвънете на 0886 235813

ГРАФИК И ЗАПИСВАНЕ

ВСИЧКИ ЛОКАЦИИ в София и страната, ГРАФИК и ФОРМИ ЗА ЗАПИСВАНЕ можете да намерите на сайта на АБВ Академия – ТУК ( линк)
Пишете ни: