fbpx
Image Alt
  /  Рожден ден

Рожден ден

Забавно-математическите празници са специалният подарък, с който можете да зарадвате своето дете и неговите приятели, независимо от повода – рожден ден, имен ден, училищен или семеен празник, фирмено или всякакво друго празненство.

Вашето дете и неговите гости или съученици ще бъдат въвлечени в интересен сюжет, ще бъдат поставени в приключенски ситуации, в които трябва да използват бърза мисъл и логика, за да се справят с математическите предизвикателства съобразени с възрастта под формата на логически загадки, главоблъсканици и забавни въпроси. Наградата е удоволствието от остостроумното решение, споделена с любимите приятели.

ТЕМА 1: Търсене на пиратско съкровище

Любимото приключение на всички малчугани, пречупено през погледа на забавната математика. За да открият съкровището, децата ще трябва да разгадават тайни съобщения, да решават пиратски главоблъсканици, да разчитат пиратска карта, да търсят математически следи. Но търсенето винаги си заслужава, дори не заради съкровището, а заради емоцията и приключението.

FunMath 09.11.2013 08 (1)

ТЕМА 2: Шпионски игри

Участниците в това забавно математическо събитие ще преминат обучение в школата за тайни агенти – те ще се запознаят с различни методи за кодиране на информация и ще изпробват уменията си по “разбиване” на секретни кодове, за да разкрият кой е тайният агент, проникнал на празника им.

file@4226

Инфо

Ние осигуряваме: забавна програма в продължение на час и половина, тематични покани и сувенири за гостите и, разбира се, математически подарък за рожденика. А в края на тържеството всяко дете ще получи грамота за успешно премината мисия, връчена от самия рожденик.

Места за провеждане:

 • В класната стая
 • В зала Иван Вазов
 • В зала Мушмула
 • В зала Mocando

Цена

Цената е 340 лв, когато присъстват до 15 деца; за всяко следващо дете се доплаща 6 лв. Всяко дете, което посещава нашите занимания, ползва отстъпка 10%.

Математическият празник може да се осъществи на руски, английски или немски, като в този случай цената е с 50% по-висока.

ЗАЯВИ ПРАЗНИК

  Очаквайте обаждане от нас за да уточним и останалите подробности около Вашия празник.

  Отзиви

  Искам да благодаря за чудесния рожден ден. И децата, и госпожата са останали много доволни. А това в днешно време е мноооооого трудно достижимо. И е сигурен знак за много добре свършена работа 🙂
  Ирена Костадинова