fbpx
Image Alt
  /  Мисия

Мисия

Защо ни има?

Изследванията показват, че 40% от децата се страхуват от математиката. Част от тези деца имат родители, които вярват, че не са имали късмета да се родят математици. Те предават тези страхове на децата си. Други родители не успяват да отговорят на вроденото любопитство на детето си за смислени развиващи дейности. Нека да споменем и големия брой родители, които се занимават осъзнато с децата си от 3 годишна възраст. Една голяма част от всички тези родители избират Център по забавна математика като мястото, в което детето им се докосне до математиката за първи път на 4 години.

Мисия

Да подкрепим децата ни в израстването им като критично мислещи и уверени хора. Да изградим умения за справяне с различни ситуации, които ще са важна част от уменията им да създават своето бъдеще.

Да откликнем на нуждите на децата сами да откриват света около себе си като им предоставим поле, в което да развихрят своето въображение и креативност, средства да развият потенциала си и подкрепяща за всичко това среда за израстване.