fbpx
Image Alt
  /    /  Рожден ден

Рожден ден

file@9980

Забавно-математическите празници са специалният подарък, с който можете да зарадвате своето дете и неговите приятели, независимо от повода – рожден ден, имен ден, училищен или семеен празник, фирмено или всякакво друго празненство.

Вашето дете и неговите гости или съученици ще бъдат въвлечени в интересен сюжет, ще бъдат поставени в приключенски ситуации, в които трябва да използват бърза мисъл и логика, за да се справят с математическите предизвикателства съобразени с възрастта под формата на логически загадки, главоблъсканици и забавни въпроси. Наградата е удоволствието от остостроумното решение, споделена с любимите приятели.

ТЕМА 1: Търсене на пиратско съкровище

Любимото приключение на всички малчугани, пречупено през погледа на забавната математика.За да открият съкровището,  децата ще трябва да разгадават тайни съобщения, да решават пиратски главоблъсканици, да разчитат пиратска карта, да търсят математически следи.  Но търсенето винаги си заслужава, дори не заради съкровището, а заради емоцията и приключението.

FunMath 09.11.2013 08 (1)

ТЕМА 2: Шпионски игри

Участниците в това забавно математическо събитие ще преминат обучение в школата за тайни агенти – те ще се запознаят с различни методи за кодиране на информация и ще изпробват уменията си по “разбиване” на секретни кодове, за да разкрият кой е тайният агент, проникнал на празника им.

file@4226

Повече инфо:
Ние осигуряваме: забавна програма в продължение на час и половина, тематични покани и сувенири за гостите и, разбира се, математически подарък за рожденика. А в края на тържеството всяко дете ще получи грамота за успешно премината мисия, връчена от самия рожденик.

Места за провеждане:

  1.  В КЛАСНАТА СТАЯ на Вашето дете! Говорете с класния ръководител кога можете да подарите на Вашия скъп рожденик и неговите съученици един различен час в търсене не математическо съкровище, скрито в класната стая. Обадете ни се да споделим опит.
  2. ЗАЛА „ИВАН ВАЗОВ“ – залата се намира в офиса на „Център по Забавна математика“ на адрес жк. Иван Вазов, ул. Димитър Манов 21. В празника могат да се включат до 12 деца. Родителите могат да си организират почерпка в съседно заведение по наша препоръка. В съседство има стая, където може да се разположат храните и напитките за децата и да се направи почерпката. От вас очакваме: да подготвите храната и напитките, както и подходящи прибори за тях.
  3. ЗАЛА в Танцово студио „МУШМУЛА“ на адрес жк. Младост 1, ул. Димитър Доспевски 9

Просторни зали, в които може да се направи рожден ден с повече от 15 деца. Почерпката се организира в залата, избрана за празника. Родителите могат да изчакат във фоайето на танцовото студио.

Допълнително се заплаща наем за залата в размер на 90 лв. за 2 астр. часа.

От вас очакваме: да подготвите храната и напитките, както и подходящи прибори за тях.

4. Зала в „MACONDO“ – ресторант, кафене и бар, на адрес ул. Триадица 5А.

Възможност за рожден ден с повече от 15 деца. Докато децата се забавляват, родителите организират почерпка в бара, от който има топла връзка със залата за рождения ден. Екипът на Macondo ще се погрижи за вкусната почерпка за деца и родители срещу допълнително заплащане. При интерес ще Ви свържем с екипa на Macondo.

————————————————————————————————————Цена: 282 лв. с включен ДДС, когато присъстват до 15 деца; за всяко следващо дете се доплаща 6 лв. Всяко дете, което посещава нашите занимания, ползва отстъпка 10%. Математическият празник може да се осъществи на руски, английски или немски, като в този случай цената е с 50% по-висока.
За информация и резервация: тел. 0886 235 813 и e-mail: matematikata.zabavna@gmail.com.
Моля, имайте предвид, че резервациите сe правят поне 10 дни преди събитието.

Искам да благодаря за чудесния рожден ден. И децата, и госпожата са останали много доволни. А това в днешно време е мноооооого трудно достижимо. И е сигурен знак за много добре свършена работа 🙂

Ирена Костадинова