fbpx
Image Alt
  /  Летни онлайн курсове

Онлайн курсове

ЗАБАВНА МАТЕМАТИКА през ZOOM

ЛЕТНИ групи – следващото лято!

ЦЕЛОГОДИШНИ групи от 3 октомври!

За добро или за лошо, но карантината преоткри за всички нас един друг начин да учим – а именно дистанционно в група. Бързо установихме, че заниманията, които ние, учителите по забавна математика, с любов и творчество споделяхме с децата на живо, могат да се прехвърлят в онлайн формат успешно.

И НИЕ В ЗАБАВНА МАТЕМАТИКА УСПЯВАМЕ!

Децата очакват с нетърпение всеки урок, в който решаваме интересни задачи, но и се движим, крием, търсим и общуваме. А ние, учителите, разбрахме, че това да направиш един 50-минутен урок интересен за деца, които не можеш да приветстваш с “дай 5” в съботната сутрин и да потупаш по рамото за чао е предизвикателство, но и огромно удовлетворение.

Какво представляват ЦЕЛОГОДИШНИТЕ и ЛЕТНИТЕ групи?

Онлайн курсовете са чудесен начин да се докоснете до забавната част на математиката ако сте далеч от нашите зали.

ЦЕЛОГОДИШНИ ГРУПИ – това са нашите познати и обичани занимания адаптирани за отдалечено обучение. Срещаме се веднъж седмично през учебната година и разглеждаме модулите “Забавна аритметика”, “Забавна геометрия”, “Забавна логика”, “Математика в природата и изкуството”

ЛЕТНИ ГРУПИ – 4 занимания, по едно всяка седмица, от подбрани любими теми от годишният курс като “Любими теми 1” е насочен към деца, които не са се докосвали до методиката Забавна математика до този момент, а “Любими теми 2” е и към деца, които вече се обучават при нас и за жадни за нови теми, задачи и предизвикателства. Темите в двата курса са различни и обхващат по едно занимание от модулите “Забавна аритметика”, “Забавна геометрия”, “Забавна логика”, “Математика в природата и изкуството”.

Продължителността на заниманията според възраста е:

  • 40 мин. за групите Любознайко (4 г.)
  • 40 мин. за група Математичичко (5 г.)
  • 50 мин. за група Архимед (6 г.)
  • 80 мин. за група Фибоначи (7 г.)
  • 80 мин. за група Питагор (8 г.)

КАК ДА СЕ ЗАПИША И КОГА СЕ ПРОВЕЖДАТ?

ЦЕЛОГОДИШНИ ГРУПИ от 3 октомври.

Забавна математика за Любознайко (4г.)Събота 17:00
Забавна математика за Математичко (5г.)Събота 18:00
Състезателна математика 1 клас (7г.)Неделя 13:20
Забавна математика за Питагор (8г.)Неделя 15:10
Забавна математика за Архимед (6г.)Неделя 17:00
Забавна математика за Фибоначи (7г.)Неделя 18:00

Каква е цената?

Попълнете формата до избраната група и ние ще ви върнем имейл.

Цената за курса е 460 лв. за деца 4, 5 и 6 годишна възраст и 520 лв. за деца на 7 г и 8 г. Ако запишете две деца – роднини или приятели, ползвате 10% отстъпка и за двете.

ЛЕТНИ ГРУПИ  – очаквайте отново през 2021.

Каква е цената?

Попълнете формата до избраната група и ние ще ви върнем имейл.

Цената за курса е 72 лв. за деца 4 до 6 годишна възраст и 96 лв. за деца на 7 г и 8 г. Ако запишете две деца – роднини или приятели, ползвате 10% отстъпка и за двете.

КАК ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯТ ТЕХНИЧЕСКИ САМИТЕ УРОЦИ?

След като попълните формите за участие, ще получите данни за плащането.

След това ще ви изпратим линк към стаята и материалите необходими за уроците. От вас се иска да прочетете “Преди урока” преди всеки урок и да се подготвите за него като разпечатате работния лист и подготвите материали, които очакваме всички да имате по домовете си (например хартия, моливи, лепило, чаша, чиния). Ако нямате възможност да принтирате материалите, можем ние да ви ги изпратим по Еконт.

Необходим ви е компютър с камера и микрофон. Вашата помощ ще е най-ценна в самото начало, за се уверите, че детето е включено в стаята. След това не е нужно да седите до него, а само да го наглеждате на 10-15 мин. Хубаво е да поставите камерата така, че да се вижда детето и масичката пред него, за да проследяваме как работи по поставените задачи. Не е препоръчително да помагате на детето си по време на час, така му отнемате възможността да се справя самичко.

Ако до този момент все сте чакали лятото за да се върнете в България и да участвате в урок по Забавна математика, вече не е нужно да чакате това време да настане.

Ако не сте от София и сте си мечтали да има Забавна математика във вашия град, можете да запишете детето си на нашите курсове през ZOOM.

И все пак се надяваме скоро да се видим на живо и да усетим радостта от общуването без бариери. Липсвате ни деца!

Пишете ни: